Parketi

POGLEDAJTE PONUDU

Ukoliko Vas interesuju podovi koji su veoma elegantni, imaju dug životni vijek, a istovremeno su vrlo laki za ugradnju i održavanje, odlučili ste za pravi korak. Zahvaljujući svojim prirodnim svojstvima, drvene podove karakteriše izdržljivost, stabilnost antistatičnost, visoka apsorpcija (smanjenje) buke i veoma dobra toplotna izolacija. Drveni podovi su prirodan, obnovljiv i biorazgradiv proizvod, koji se može reciklirati, što doprinosi očuvanju životne sredine.

 

Odabirom GOTOVOG PARKETA iz ponude Dacoma obezbjedićete Vašem domu visokokvalitetnu i prirodnu podnu oblogu koju ćete koristiti dugi niz godina. Jedna od njegovih prednosti je što ga možete postavljati kada god Vi to želite, bez obzira na vremenske uslove. Površina gotovog parketa je fabrički već obrađena, pa nema potrebe za hoblovanjem i lakiranjem, a ugradnja je brza i jednostavna, bez buke, prašine i neprijatnih mirisa.

 

Ukoliko u Vašem dvorištu želite osećaj elegancije i toplinu drveta, DEKING predstavlja veoma elegantno rješenje. Jednostavan je za postavljanje, veoma otporan na atmosferske prilike i može se koristiti dugi niz godina. Otporan je na truljenje, buđ i insekte, a skoro da i ne zahtjeva održavanje.

 

Nakon što ste odabrali drveni pod koji želite i sav potreban prateći materijal, mi ćemo se pobrinuti za dostavu kupljenih proizvoda na Vašu adresu i organizaciju profesionalne ugradnje.