PVC podovi

POGLEDAJTE PONUDU

Dizajn ploče stvaraju novu dimenziju u prostoru. Kombinacijom boja i i izborom različitih šema, nastaju nove mogućnosti kreiranja drugačijih i inovativnih rešenja u dizajnu enterijera. Predstavljaju najbolje od laminata, vinila i keramičkih pločica i kao takve stvaraju poseban efekat u prostoru koji će svakako biti drugačiji i jedinstven.

 

Inspirisane prednostima kombinovanja kod keramičkih pločica, kreirane su modularne dizajn ploče koje pružaju mogućnost za igru i kreativnost. Od izgleda vernom prirodnom drvetu, kamenu, ili pak kombinaciji jednog i drugog, na nesvakidašnji način spajaju maštu i inspiraciju i pretvaraju ih u beskrajna rešenja.

 

Moderni materijali i tehnologija izrade učinili su dizajn ploče posebnim – pored prirodnog izgleda, one  su istovremeno izuzetno izdržljive i dugotrajne. Posebnom strukturom napravljen je korak više koji ploče čini vodootpornim, a zahvaljujući posebnoj završnoj obradi, uz odgovarajuću upotrebu, činiće Vaš prostor uvek novim dugi niz godina.

 

Dizajn ploče su udobne prilikom hodanja i ublažavaju buku. Njihova debljina je manja od drugih podova što obezbeđuje odličnu toplotnu provodljivost. Kao takve, dizajn ploče su izuzetno pogodne za podno grejanje.

 

Slično “klik sistemu” postavljanja kod laminata, dizajn ploče se mogu postaviti brzo i jednostavno, što omogućava brzo renoviranje, a u ponudi su i ploče koje se lepe.