U našoj ponudi možete pronaći parkete poznatog svjetskog proizvođača Tarkett.

Tarkett iza sebe ima preko 130 godina stručnog iskustva, što je primjetno u dizajnu svake pojedinačne parket daske. Ovi parketi su izuzetno trajni i dolaze sa garancijom do 30 godina. Napravljeni su od višeslojnog tvrdog drveta i odmah spremni za ugradnju.

Ništa ne može da se poredi sa ljepotom prirodnog drveta: njegova ljepota, snaga i upečatljiv karakter donose autentičnost svakom enterijeru .

U aktuelnim parket kolekcijama možete birati između više vrsta drveta i različitih dizajna daske. Izaberite lak ili ulje koji štite vaš parket i čine površinu sjajnom ili mat, a održavanje čine lakšim. Koja je osnovna razlika između višeslojnog i klasičnog solid parketa pročitajte u tekstu. Prirodnu ljepotu i raznovrsnost naših parket dezena otkrijte u katalogu i saznajte koji Tarkett parket vam najviše odgovara. Hrastov parket je zbog svojih performansi visoko cijenjen i široko se koristi za uređenje enterijera.

Prikazuje se svih 10 rezultata

Filtriraj prema brendu

  Tarkett priča o parketu

  Kada se spoji tradicija duža od 140 godina i savremeni način proizvodnje, rezultat je kvalitetan i dugotrajan Tarkett parket. U Tarkett fabrici su inovativnost, kvalitet i savremeni dizajn proizvoda su na prvom mjestu, na ekološki efikasan način. Iz tog razloga, naši parketi prođu preko 50 tačaka kontrole kvaliteta prije nego što dođu do vas.

  Tarkett parket je 100% drveni pod koji se proizvodi u najsavremenijoj fabrici parketa u Evropi, a koja se nalazi u Srbiji u Bačkoj Palanci. Tarkett parketi su izuzetno trajni i napravljen je od višeslojnog tvrdog drveta, i to je osnova razlika između Tarkett parketa i klasičnog solid parketa.

  U pitanju je gotov parket koji je odmah spreman za postavljanje. Parketi se isporučuju u daskama i mogu se ugraditi za jedan dan. Odmah nakon postavljanja parketa možete hodati po njemu, što znači da je vaš parket već osušen, lakiran, pa nema velike prašine od brušenja, nema isparenja od lakiranja, nema čekanja da se površinski sloj osuši. 

  Za postavljanje parketa preporučujemo vam da angažujete profesionalnog podopolagača. Sve dodatne informacije, poput cijene, možete saznati putem kontakt forme

  Pažljivo odabrani prateći asortiman daje kompletan izgled parketu. Lajsne za parket su važan elemenat enterijera i mali detalj koji čini veliku razliku – prave parket lajsne daju ljepši izgled i upotpunjuju enterijer. Lajsne za parket i ostali prateći asortiman za parket pogledajte u našoj sekciji lajsni.

  Hrast je najčešće korišćena drvna vrsta za izradu parketa, a hrastov parket je simbol za izdržljive parkete sa veoma živom strukturom i bojom. Hrastov parket uvijek predstavlja savršen izbor i može se ugraditi i u uslovima podnog grijjanja. Sve dezena parket hrasta pogledajte ovde. 

  Dacom d.o.o. je ekskluzivni  distributer Tarkett brenda za Bosnu i Hercegovinu, i imamo čitav asortiman ovog uglednog proizvođača. 

  Cijena Tarkett parketa

  Od čega zavisi cijena i šta sve može da utiče na cijenu?

  Cijena Tarkett parketa varira u zavisnosti od toga za koji tip parketa ste se odlučili i naravno, za koji tip ugradnje ste se odlučili. Faktori koji utiču na cijenu su : vrsta drveta, tip drvene daske, dimenzije daske, izgled ivica i završna obrada. U zavisnosti od ovih faktora, formira se i cijena Tarkett parketa. Pored ovoga, zavisi i od tipa ugradnje. Više o cijeni kontaktirajte nas putem upita. 

  Pod Dacom - Izbor podova Dacom